Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Najstniki brezdomca ubili za 1,5 evra

ameriška policija Shutterstock
Štirje najstniki iz ameriške zvezne države Teksas so v ropu brezdomca ubili za pičla dva dolarja (1,5 evra).

"Celotni izkupiček je bil dva dolarja," je v začetku tega tedna povedal tožilec iz Houstona, ko je citiral pričanje 16-letnice, sicer najmlajše napadalke v skupini.

Po podatkih policije je eden izmed najstnikov, 18-letni Carlos Fernandez, priznal uboj. Priznal je še, da je četverica 4. aprila sprva načrtovala rop prostitutk, a so se po tem, ko je mimo prišel 32-letni brezdomec Pedro Miguel Rosales Ramos, premislili.

Fernandez, njegova sovrstnica Marilyn Villarreal in 17-letni Michael Correa so pred sodnika prvič stopili v sredo. Obravnavana je bila tudi 16-letnica, a njenega imena policisti zaradi mladoletnosti ne smejo izdati.

Policija je ob tem poudarila, da četverica prihaja iz urejenih družin, poroča KHOU-TV, še posebej 16-letnica. "Sedela je na veliki zakonski postelji, gledala v 32-inčno plazmo in živela v luksuzu," je dejal detektiv Fil Waters, ko je opisoval življenjsko okolje najstnice v času njene aretacije. Ob tem je dodal, da nihče izmed najstnikov ni pokazal niti kančka obžalovanja.

"Bilo je nekaj solz, ampak ne za Pedra – za njih same," je še povedal detektiv. Dva najstnika sta sicer že stara znanca policije, saj sta odgovorna za rope hiš na območju Houstona, poroča Click2Houston.com.

Komentarjev 2
  • reider 20:25 20.april 2012.

    Ja pa kaj če ste jih dobli???Dobli bojo 2 leti pogojnega. in če bo punca 2 leti pridno brez dodatnih problemov gledala plazmo v hiši bo kazen odslužena.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 05:55 20.april 2012.

    Po imenih sodeč so Hispanoti,podobno kot pri nas "avtohtonci" iz Fudžina!