Najstniki napadli par v okolici Portoroža

Trije najstniki v okolici Portoroža napadli par v bivalni prikolici.
Oglej si celoten članek

V soboto zjutraj ob 6.30 so v okolici Portoroža trije fantje (stari 17 in 16 let) v prikolici napadli 40-letno žensko in 65-letnega moškega. Najprej so v objekt metali kamenje ter pri tem razbili okna in uničili veliko drugih predmetov. Ko sta se oškodovanca želela upreti, so ju fizično napadli in lažje poškodovali. Ob tem so jima tudi grozili.

Ko sta uspela pobegniti v bližnji gozd, so jima iz prikolice ukradli 150 evrov, nato pa pobegnili. Policisti so jih kmalu zatem izsledili in prijeli; sledi jim kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilništva in za kaznivo dejanje tatvine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • mph
    20:33 13. Oktober 2014.

    Redke so stvari, ki so pametne pri šeriatskem pravu, ampak mislim, da ni nič slabega pobrati kar je dobrega in …

  • 19:21 13. Oktober 2014.

    Kaj pa kakšno delo po vzoru golega otoka. Vsak dan po 8 ur kamne tolčt, drugače v samico.

  • 18:36 13. Oktober 2014.

    Preprosto ne dojemam, kaj se dogaja pri nas, kaj imajo oz. nimajo v glavi takšni ljudje?! V Mariboru pa kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.