Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Najstniki napadli par v okolici Portoroža

Trije najstniki v okolici Portoroža napadli par v bivalni prikolici.

V soboto zjutraj ob 6.30 so v okolici Portoroža trije fantje (stari 17 in 16 let) v prikolici napadli 40-letno žensko in 65-letnega moškega. Najprej so v objekt metali kamenje ter pri tem razbili okna in uničili veliko drugih predmetov. Ko sta se oškodovanca želela upreti, so ju fizično napadli in lažje poškodovali. Ob tem so jima tudi grozili.

Ko sta uspela pobegniti v bližnji gozd, so jima iz prikolice ukradli 150 evrov, nato pa pobegnili. Policisti so jih kmalu zatem izsledili in prijeli; sledi jim kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilništva in za kaznivo dejanje tatvine.

Komentarjev 5
  • mph 20:33 13.oktober 2014.

    Redke so stvari, ki so pametne pri šeriatskem pravu, ampak mislim, da ni nič slabega pobrati kar je dobrega in uporabiti. Bi bilo takih primerov bistveno manj zelo kmalu.

  • sweetdogs 19:21 13.oktober 2014.

    Kaj pa kakšno delo po vzoru golega otoka. Vsak dan po 8 ur kamne tolčt, drugače v samico.

  • Izudin 18:36 13.oktober 2014.

    Preprosto ne dojemam, kaj se dogaja pri nas, kaj imajo oz. nimajo v glavi takšni ljudje?! V Mariboru pa kar s kiji na moške, en "pravi" udarec v glavo, pa te ni več. Nekaterim človeško življenje očitno nič ne pomeni, ...prikaži več kaj bi takšni počeli šele v vojni, kjer bi bile super okoliščine za izživljanje nad sočlovekom ...