Namesto da bi navijali, gledalci "švicali"

Foto: bralka
Foto: bralka
Namesto da bi navijali, so gledalci na tekmi s Srbijo iskali načine, kako bi se ohladili.
Oglej si celoten članek

"Če se kdo od televizijskih gledalcev sprašuje, zakaj tako slabo navijamo, je to zaradi vročine, ki vlada tukaj v Celju," nam je iz dvorane Zlatorog sporočila navijačica, ki se je udeležila pripravljalne košarkaške tekme med Slovenijo in Srbijo. 

"Roke raje uporabljamo za hlajenje, saj vsi mahamo z vstopnicami pred obrazom. Ne vem, kako bo, ko bodo na sporedu prave tekme , saj ni klime, vroče pa je za znoret'. Če ne bodo uredili hlajenjam, je bolje, da prvenstvo prestavijo na november," se je še pridušala naša zvesta bralka. 

Uradna maskota hvali organizatorje

Tudi prek Twitterja so obiskovalci tekme sporočali, da v dvorani vladajo peklenske razmere, pa ne zaradi bučnega navijanja v ne povsem polni dvorani. Medtem pa uradni Twitter naslov maskote prvenstva Lipka v angleškem jeziku hvali organizatorje, da so že pripravljeni na prvenstvo, čeprav se igrajo šele pripravljalne tekme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:24 6. Avgust 2013.

    A nimate kaj druga počet kot pljuvat po vsem kar se trudi naredit dobro.Verjetno tud klima ne bi kaj veliko …

  • 16:16 4. Avgust 2013.

    Točno tako limonjad,polpismeni varnostniki so se obnašali kot,da so boga za jajce prijeli,ne pada to na vse ampak samo na …

  • 15:49 4. Avgust 2013.

    Celje je še daleč od pripravljenosti za EP. V dvorani ni klime, niti osnovnega prezračevanja (bo to sploh možno narediti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.