Slovenija > Jaz poročam
26 ogledov

Namesto da bi navijali, gledalci "švicali"

Navijanje v Celju bralka
Namesto da bi navijali, so gledalci na tekmi s Srbijo iskali načine, kako bi se ohladili.

"Če se kdo od televizijskih gledalcev sprašuje, zakaj tako slabo navijamo, je to zaradi vročine, ki vlada tukaj v Celju," nam je iz dvorane Zlatorog sporočila navijačica, ki se je udeležila pripravljalne košarkaške tekme med Slovenijo in Srbijo. 

"Roke raje uporabljamo za hlajenje, saj vsi mahamo z vstopnicami pred obrazom. Ne vem, kako bo, ko bodo na sporedu prave tekme , saj ni klime, vroče pa je za znoret'. Če ne bodo uredili hlajenjam, je bolje, da prvenstvo prestavijo na november," se je še pridušala naša zvesta bralka. 

Uradna maskota hvali organizatorje

Tudi prek Twitterja so obiskovalci tekme sporočali, da v dvorani vladajo peklenske razmere, pa ne zaradi bučnega navijanja v ne povsem polni dvorani. Medtem pa uradni Twitter naslov maskote prvenstva Lipka v angleškem jeziku hvali organizatorje, da so že pripravljeni na prvenstvo, čeprav se igrajo šele pripravljalne tekme.

Komentarjev 3
  • fazko 06:24 06.avgust 2013.

    A nimate kaj druga počet kot pljuvat po vsem kar se trudi naredit dobro.Verjetno tud klima ne bi kaj veliko pomagala v dvorani saj je cel dan na udaru sonca -Me zanima ali imajo stožice klimo pa dvorana na jesenicah.

  • Presvetli 16:16 04.avgust 2013.

    Točno tako limonjad,polpismeni varnostniki so se obnašali kot,da so boga za jajce prijeli,ne pada to na vse ampak samo na en del varnostnikov.Sploh na tega debelega čelavega ob terenu kateri se je tako arogantno obnašal do Teodosiča,polpismeni varnostniki se najprej ...prikaži več med seboj dogovorite kje lahko igralci sedijo kateri ne nastopajo,ne pa da eden reče,da lahko tam sedijo drugi pač ne.Čeprav sem navijal za Slovenijo se vseeno nemoreš tako obnašat do enaga najoljših playev v evropi.Samo to povem,ne čudite se če bo naslednji teden prišle novice iz Srbije,kjer bodo naši nastopali,saj lahko pričakujemo revanšo z njihove strani.In če nebi bili glavni varnostniki bosanci pol tega sranja nebi bilo,naši pa so tako kekeci na vratih kateri se poserjejo,ko pride eden od glavnih bosancov!!

  • ljimonad 15:49 04.avgust 2013.

    Celje je še daleč od pripravljenosti za EP. V dvorani ni klime, niti osnovnega prezračevanja (bo to sploh možno narediti v mesecu dni), varnostniki na vratih pa ne vedo veliko o tem kaj in kako početi. To ročno skeniranje kadar ...prikaži več se gre iz dvorane in nato znova skeniranje ko se vstopa v njo, je zapravljanje časa. pa koliko jih je samo bilo na vratih, kot da pride vsaj nekaj tisoč švercerjev, ob tem pa je njihov vodja (vsaj tako se je obnašal dotični) še sila aroganten do ljudi ki so korektno in pošteno plačali karte. Pa turnir se imenuje po skupini Laško, v jurčkih pa po en šibak aparat za pivo, katerega se je čakalo po tekmi (če si imel srečo) tudi do pol ure. Svaka čast laščani. Srčno upam da bo do začetka EP bolje.