Namesto Erjavca Chuck Norris

Foto: Žurnal24
Piarovec vladajoče SD na Twitterju objavil, da bo Pahor namesto Erjavca v vlado vzel Chucka Norrisa. ''To je moj hec in tu ni zgodbe," je za zurnal24.si dejal Sarkić.
Oglej si celoten članek

"Pahor bo namesto Erjavca v vlado vzel Chucka Norrisa. Dal mu bo resor za okolje in prostor, da reši kante, penzije in Slovenijo hkrati," so besede, ki jih je Denis Sarkić, predstavnik za stike z mediji pri SD, objavil na Twitterju.

''To je moj osebni hec," je za zurnal24.si dejal Sarkić in obenem poudaril, da gre za njegov osebni profil, čeprav se na Twitterju predstavlja kot piarovec SD in z logotipom stranke. ''Saj so vici o Chucku Norrisu ta čas zelo aktualni," je še dejal v kratkem telefonskem pogovoru.

"Očitno so v SD ugotovili, da vlada potrebuje terminatorje, chucke norrise, rambe in einsteine, da reši vse težave, ki so se nakopičile do druge obletnice vlade, od kant do penzij," se je na Sarkićev zapis odzval Karl Erjavec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.