Slovenija
22 ogledov

Namesto Erjavca Chuck Norris

Žurnal24 main
Piarovec vladajoče SD na Twitterju objavil, da bo Pahor namesto Erjavca v vlado vzel Chucka Norrisa. ''To je moj hec in tu ni zgodbe," je za zurnal24.si dejal Sarkić.

"Pahor bo namesto Erjavca v vlado vzel Chucka Norrisa. Dal mu bo resor za okolje in prostor, da reši kante, penzije in Slovenijo hkrati," so besede, ki jih je Denis Sarkić, predstavnik za stike z mediji pri SD, objavil na Twitterju.

''To je moj osebni hec," je za zurnal24.si dejal Sarkić in obenem poudaril, da gre za njegov osebni profil, čeprav se na Twitterju predstavlja kot piarovec SD in z logotipom stranke. ''Saj so vici o Chucku Norrisu ta čas zelo aktualni," je še dejal v kratkem telefonskem pogovoru.

"Očitno so v SD ugotovili, da vlada potrebuje terminatorje, chucke norrise, rambe in einsteine, da reši vse težave, ki so se nakopičile do druge obletnice vlade, od kant do penzij," se je na Sarkićev zapis odzval Karl Erjavec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.