Napadel voznika in se znesel nad avtobusom

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Voznik osebnega avtomobila se je znesel nad voznikom avtobusa in avtobusom.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Maribor II so ob 12. uri obravnavali kaznivi dejanji poškodovanje tuje stvari in povzročitve lahke telesne poškodbe, katerih je osumljen voznik osebnega avtomobil.

Voznik osebnega avtomobila se je znesel nad avtobusom in voznikom avtobusa. Povod za njegova dejanja je bil parkiranje vozila. Voznik osebnega avtomobila je fizično napadel voznika avtobusa in ga lahko telesno poškodoval.

Prav tako je poškodoval avtobus, na katerem je zlomil šipo. Pri tem je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša približno 2.000 evrov.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:25 29. Januar 2023.

    Ali v MB nimajo redarske službe ,ki bi nadzirala nedovoljena parkiranja tako kot v LJ ? Odgovor je NE ! …

  • 16:16 28. Januar 2023.

    naše sajko bolnice so kot zapori, zapori pa kot hoteli ... bolnika smatrajo kot kriminalca, kriminalec je pa za njih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.