Slovenija > Črna kronika
2644 ogledov

Napadel voznika in se znesel nad avtobusom

avtobus Saša Despot
Voznik osebnega avtomobila se je znesel nad voznikom avtobusa in avtobusom.

Policisti Policijske postaje Maribor II so ob 12. uri obravnavali kaznivi dejanji poškodovanje tuje stvari in povzročitve lahke telesne poškodbe, katerih je osumljen voznik osebnega avtomobil.

Voznik osebnega avtomobila se je znesel nad avtobusom in voznikom avtobusa. Povod za njegova dejanja je bil parkiranje vozila. Voznik osebnega avtomobila je fizično napadel voznika avtobusa in ga lahko telesno poškodoval.

Prav tako je poškodoval avtobus, na katerem je zlomil šipo. Pri tem je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša približno 2.000 evrov.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 08:25 29.januar 2023.

    Ali v MB nimajo redarske službe ,ki bi nadzirala nedovoljena parkiranja tako kot v LJ ? Odgovor je NE ! V MB lahko nekaznovano parkirate kjer želite razen pred lokalom župana na Glavnem trgu in občino .

  • lojs 16:16 28.januar 2023.

    naše sajko bolnice so kot zapori, zapori pa kot hoteli ... bolnika smatrajo kot kriminalca, kriminalec je pa za njih turist ... zapori so premajhni, ker so vse kapacitete že zasedene, ... tam dobiš hrano, ogrevano je, malo te spustijo ... zakon!