Napadla moškega in ukradla 1200 evrov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Do napada je prišlo v središču prestolnice.
Oglej si celoten članek

V soboto nekaj po 3. uri sta v centru Ljubljane neznanca pristopila do moškega, eden od njiju ga je udaril in mu vzel torbo, nato pa sta oba zbežala. Z ropom sta povzročila za okoli 1200 evrov škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev storilcev in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prvi osumljenec je star med 20 in 25 let, visok med 180 in 185 centimetrov, svetlih kratkih las, s svetlejšo brado, oblečen je bil v črn pulover znamke Nike in črne kratke hlače.

Drugi moški je prav tako star med 20 in 25 let ter visok med 180 in 185 centimetrov, vendar močnejše postave, s krajšo temnejšo brado, oblečen je bil v belo majico in črne kratke hlače, nosil je belo kapo s ščitnikom, so danes sporočili iz ljubljanske policijske uprave.

Policija sicer poroča še o več vlomih. Tako so neznanci na območju Grosupljega vlomili v dve hiši in iz njiju ukradli gotovino. Skupna škoda znaša okoli 4500 evrov.

V centru Ljubljane so neznanci iz stanovanja odtujili nakit in s tem povzročili za 2500 evrov škode. Prav tako v središču prestolnice so vlomili v poslovni prostor in odtujili prenosni računalnik. Škoda znaša okoli 1000 evrov.

Pomagajte Dve hudo poškodovani osebi, policija prosi za pomoč

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.