Slovenija > Črna kronika
5804 ogledov

Dve hudo poškodovani osebi, policija prosi za pomoč

Policija reševalec nesreča motor Andrej Leban
V Portorožu pri naslovu Obala 28 se je danes okoli 7.45 zgodila prometna nesreča, v kateri sta se hudo poškodovali dve osebi.

Udeležena sta bila motorno kolo in neznano črno osebno vozilo znamke Mercedes Benz. Policijska uprava Koper poziva udeleženega voznika in morebitne očividce, da posredujejo informacije o nesreči.

Policisti so z ogledom kraja nesreče ugotovili, da voznik motornega kolesa na vozišču brez označenih prometnih pasov ni vozil po desni strani vozišča, neznani voznik črnega osebnega avtomobila znamke Mercedes Benz, neznanega tipa in neznanih registrskih oznak (možno, da gre za LJ ali CE registrsko območje), pa ni ravnal v skladu z omejitvami in prepovedmi, izraženimi s prometno signalizacijo, so zapisali v sporočilu za javnost.

Voznika osebnega avtomobila in morebitne očividce prometne nesreče pozivajo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo 113 ali na policijsko postajo Piran 05 617 16 00.

Komentarjev 3
  • lada 08:49 18.julij 2021.

    je šou star borc z neupravičeno penzijo po britofu in pravi: "Letniki 1925 - 1928 so največji morilci Slovencev po II. svet. vojni ! Kdo pa je dal komando pa se je usral in ni izdal ?

  • lada 08:46 18.julij 2021.

    komunist pobija od kar prleze iz lukne do crkovine, sam da ni Janša Janez Št. Ilj

  • lada 08:45 18.julij 2021.

    ker navadni ljudje nimamo merđota, je bil najbrž kak posranc opozicije, ki nima jajc !