Napadla policiste, plačala bosta skoraj 1700 evrov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Iz enega izmed koprskih lokalov so ponoči poklicali policiste; dva izmed gostov se nista umirila niti po njihovem prihodu.
Oglej si celoten članek

Ob 1.30 ponoči so koprske policisti obvestili, da Ljubljančan v enem izmed lokalov v Kopru razmetava stole, hodi po mizah in grozi varnostniku. Ob prihodu policistov je začel groziti in izzivati k pretepu še policiste. Ker se kljub zakonitemu ukazu, naj s kršitvijo preneha ni umiril, so ti uporabili prisilna sredstva, torej sredstva za vezanje.

V postopek se je vmešal 22-letni Novomeščan, ki je začel policiste odrivati. Tudi zoper njega so policisti uporabili prisilna sredstva, oba pa so pridržali do iztreznitve.

Policisti so jima zjutraj izdali plačilna naloga: Ljubljančanu za 960 evrov (prekrški po Zakonu o prekrških zoper javni red in mir in Zakonu o zasebnem varovanju), Novomeščanu pa za 731 evrov (prekrški po Zakonu o prekrških zoper javni red in mir).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.