Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Napadla policiste, plačala bosta skoraj 1700 evrov

aretacija aretiran lisice Shutterstock
Iz enega izmed koprskih lokalov so ponoči poklicali policiste; dva izmed gostov se nista umirila niti po njihovem prihodu.

Ob 1.30 ponoči so koprske policisti obvestili, da Ljubljančan v enem izmed lokalov v Kopru razmetava stole, hodi po mizah in grozi varnostniku. Ob prihodu policistov je začel groziti in izzivati k pretepu še policiste. Ker se kljub zakonitemu ukazu, naj s kršitvijo preneha ni umiril, so ti uporabili prisilna sredstva, torej sredstva za vezanje.

V postopek se je vmešal 22-letni Novomeščan, ki je začel policiste odrivati. Tudi zoper njega so policisti uporabili prisilna sredstva, oba pa so pridržali do iztreznitve.

Policisti so jima zjutraj izdali plačilna naloga: Ljubljančanu za 960 evrov (prekrški po Zakonu o prekrških zoper javni red in mir in Zakonu o zasebnem varovanju), Novomeščanu pa za 731 evrov (prekrški po Zakonu o prekrških zoper javni red in mir).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.