Napoved do 27. decembra

Foto: Profimedia
Prva polovica tega tedna bo precej hladna, nato bo malo topleje. Po nedelji pa ...
Oglej si celoten članek

Ponoči bo deloma jasno z zmerno oblačnostjo, po nižinah bo vztrajala megla ali nizka oblačnost. "Jutri bo več sonca na Primorskem in v višjih legah, drugod bo sprva pogosta megla ali nizka oblačnost, ki se bo ponekod čez dan razbila. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do -7, v alpskih dolinah do -12, ob morju okoli 0, najvišje dnevne od -3 do 1, na Primorskem do 8 stopinj Celzija," napovedujejo na Arsu.

V sredo, četrtek in petek bo deloma sončno z zmerno oblačnostjo. Ponekod po nižinah se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost.

Napoved do 27. decembra

"Naši kraji bodo pod vplivom območja visokega zračnega tlaka in pretežno severnih višinskih vetrov. V drugi polovici tedna bo mraz v višinah popuščal, po nižinah pa se bo ob šibkem vetru še zadrževal hladen zrak. Od nedelje naprej bo anticiklon oslabel, začel bo pihati jugozahodni veter," vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da kaže na delno jasno in suho vreme, občasno bo nad nami tudi več oblačnosti. Po nižinah se bo marsikje zadrževala megla ali nizka oblačnost. Od nedelje naprej bo v zahodni polovici države oblačno, več jasnine bo na vzhodu. Topleje bo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.