Slovenija
21299 ogledov

Napoved do 27. decembra

Zima
Prva polovica tega tedna bo precej hladna, nato bo malo topleje. Po nedelji pa ...

Ponoči bo deloma jasno z zmerno oblačnostjo, po nižinah bo vztrajala megla ali nizka oblačnost. "Jutri bo več sonca na Primorskem in v višjih legah, drugod bo sprva pogosta megla ali nizka oblačnost, ki se bo ponekod čez dan razbila. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do -7, v alpskih dolinah do -12, ob morju okoli 0, najvišje dnevne od -3 do 1, na Primorskem do 8 stopinj Celzija," napovedujejo na Arsu.

V sredo, četrtek in petek bo deloma sončno z zmerno oblačnostjo. Ponekod po nižinah se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost.

Napoved do 27. decembra

"Naši kraji bodo pod vplivom območja visokega zračnega tlaka in pretežno severnih višinskih vetrov. V drugi polovici tedna bo mraz v višinah popuščal, po nižinah pa se bo ob šibkem vetru še zadrževal hladen zrak. Od nedelje naprej bo anticiklon oslabel, začel bo pihati jugozahodni veter," vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da kaže na delno jasno in suho vreme, občasno bo nad nami tudi več oblačnosti. Po nižinah se bo marsikje zadrževala megla ali nizka oblačnost. Od nedelje naprej bo v zahodni polovici države oblačno, več jasnine bo na vzhodu. Topleje bo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.