Napoved za prihodnji teden: Kdaj nas bo prešla hladna fronta?

Foto: Profimedia
Najbolj toplo bo kot kaže v sredo.
Oglej si celoten članek

"Ponoči in jutri bo pretežno jasno, le občasno ponekod tudi zmerno oblačno," v najnovejši napovedi sporočajo naši vremenjarji, ki nam za začetek tega novega avgustovskega tedna napovedujejo lepo vreme. 

Če bo jutri povečini sončno z občasno zmerno oblačnostjo in s temperaturami od od 25 do 30 °C, bo v torek in sredo prevladovalo sončno vreme. 

V četrtek nas bo prešla hladna fronta

Foto: Arso V sredo bo kot kaže najbolj vroče ta teden, popoldne pa bodo v notranjosti Slovenije možne posamezne vročinske nevihte. V četrtek pa v glavnem oblačno s plohami in nevihtami, Srednjo Evropo in Alpe  o namreč dosegla hladna fronta, ki bo prešla tudi Slovenijo. 

"Od petka do nedelje kaže na sončno in postopno spet bolj vroče vreme, v začetku novega tedna pa bo predvidoma nestanovitno," dodajajo na Arsu.

Arso: V petek se bo nad nami okrepil anticiklon in predvidoma vztrajal ves konec tedna. Od ponedeljka naprej pa kaže na vpliv novih vremenskih motenj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.