Slovenija
12474 ogledov

Napoved za prihodnji teden: Kdaj nas bo prešla hladna fronta?

Sončno vreme
Najbolj toplo bo kot kaže v sredo.

"Ponoči in jutri bo pretežno jasno, le občasno ponekod tudi zmerno oblačno," v najnovejši napovedi sporočajo naši vremenjarji, ki nam za začetek tega novega avgustovskega tedna napovedujejo lepo vreme. 

Če bo jutri povečini sončno z občasno zmerno oblačnostjo in s temperaturami od od 25 do 30 °C, bo v torek in sredo prevladovalo sončno vreme. 

V četrtek nas bo prešla hladna fronta

 | Avtor: Arso Arso
V sredo bo kot kaže najbolj vroče ta teden, popoldne pa bodo v notranjosti Slovenije možne posamezne vročinske nevihte. V četrtek pa v glavnem oblačno s plohami in nevihtami, Srednjo Evropo in Alpe  o namreč dosegla hladna fronta, ki bo prešla tudi Slovenijo. 

"Od petka do nedelje kaže na sončno in postopno spet bolj vroče vreme, v začetku novega tedna pa bo predvidoma nestanovitno," dodajajo na Arsu.

Arso: V petek se bo nad nami okrepil anticiklon in predvidoma vztrajal ves konec tedna. Od ponedeljka naprej pa kaže na vpliv novih vremenskih motenj.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.