Napovedali "točo z jajci"

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Študenti so v pozivu k demonstracijam napovedali "točo v velikosti jajc".
Oglej si celoten članek

Na včerajšnjih demonstracijah je stavbo parlamenta oklestila toča, "debela kot jajce". V biltenu, v katerem so dijaki in študenti pozivali k demonstracijam, so pod vremensko napovedjo zapisali: "V sredo, 19. 5., bo po večini sončno s spremenljivo oblačnostjo. V osrednji Sloveniji lahko pričakujemo nenadne plohe, predvsem na območju ožjega centra Ljubljane pa je možna tudi toča v velikosti jajc."

V biometeorološki napovedi so zapisali, da bo "vremenski vpliv obremenilen, veliko ljudi pa bo imelo z vremenom povezane težave. Najbolj obremenjeni bodo vremensko občutljivi politiki."

Željko Milovanovič iz ŠOUL-a nam je že v torek razložil, da so vsebino letaka pripravili organizatorji protesta. Katja Šoba, predsednica ŠOS-a, je sicer včeraj za zurnal24.si izjavila, da so udeležence pozivali k mirnemu protestiranju, kar je v popolnem nasprotju z omenjenim biltenom.

Za komentar smo poprosili tudi ŠOS, njihov odgovor pa še čakamo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.