Naprodaj več premoženj Vegrada

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Okrožno sodišče v Celju je sklenilo prek javnih dražb prodati več premoženja Vegrada.
Oglej si celoten članek

Med drugim bodo na dražbah naprodaj Poslovna zgradba Maribor, Industrijski kompleks Metleče, Kompleks Cerknica in Samski dom Ljubljana, je razvidno iz današnjih objav na spletni strani Agencije RS za javnopravne evidence in storitve (Ajpes).

Poslovna zgradba Maribor, ki je sestavljena iz več parcel in zemljišča, se bo prodajala v celoti, izklicna cena pa je dobrih 427 tisoč evrov.

Industrijski kompleks Metleče prav tako sestavlja več parcel in zemljišče. Izklicna cena pa je določena v višini 480 tisoč evrov. Na prejšnji dražbi se je kompleks sicer prodajal po izklicni ceni 593 tisoč evrov.

Kompleks Cerknica je naprodaj po izklicni ceni 1,53 milijona evrov. Pred tem je bil kompleks naprodaj po ceni 1,8 milijona evrov, a dražba ni bila uspešna.

Samski dom Ljubljana na ulici Vide Pregarčeve 34 je naprodaj po ceni 615 tisoč evrov.

Na dražbi se bo prodajalo tudi zemljišče v velikosti 2.900 kvadratnih metrov v katastrski občini Vojnik trg, ki je ocenjeno na 82 tisoč evrov.

Za 6.300 evrov bo naprodaj tudi počitniška hišica v Termah Čatež v velikosti 36 kvadratnih metrov s pohištvom in opremo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.