Slovenija
25 ogledov

Naprodaj več premoženj Vegrada

Žurnal24 main
Okrožno sodišče v Celju je sklenilo prek javnih dražb prodati več premoženja Vegrada.

Med drugim bodo na dražbah naprodaj Poslovna zgradba Maribor, Industrijski kompleks Metleče, Kompleks Cerknica in Samski dom Ljubljana, je razvidno iz današnjih objav na spletni strani Agencije RS za javnopravne evidence in storitve (Ajpes).

Poslovna zgradba Maribor, ki je sestavljena iz več parcel in zemljišča, se bo prodajala v celoti, izklicna cena pa je dobrih 427 tisoč evrov.

Industrijski kompleks Metleče prav tako sestavlja več parcel in zemljišče. Izklicna cena pa je določena v višini 480 tisoč evrov. Na prejšnji dražbi se je kompleks sicer prodajal po izklicni ceni 593 tisoč evrov.

Kompleks Cerknica je naprodaj po izklicni ceni 1,53 milijona evrov. Pred tem je bil kompleks naprodaj po ceni 1,8 milijona evrov, a dražba ni bila uspešna.

Samski dom Ljubljana na ulici Vide Pregarčeve 34 je naprodaj po ceni 615 tisoč evrov.

Na dražbi se bo prodajalo tudi zemljišče v velikosti 2.900 kvadratnih metrov v katastrski občini Vojnik trg, ki je ocenjeno na 82 tisoč evrov.

Za 6.300 evrov bo naprodaj tudi počitniška hišica v Termah Čatež v velikosti 36 kvadratnih metrov s pohištvom in opremo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.