Naročniki Telemacha bodo obdržali Sportklub

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Iz Telemacha so danes sporočili, da so pogodbo z družbo Ikomedia za pravice predvajanja programov Sportklub podaljšali še za pet let. Na začetku novembra so brez teh programov sicer ostali naročniki T-2.
Oglej si celoten članek

Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, je za pet let podaljšal pogodbo z Ikomedio in tako obdržal pravice za predvajanje skupine programov Sportklub, so sporočili iz Telemacha.

"V programskih shemah digitalne televizije ima trenutno pet programov omenjene skupine, ki se mu bosta kmalu pridružila še dva nova, Sportklub Prime in regionalni Sportklub HD. Podaljšanje pogodbe velja tudi za ekskluzivni program Golfklub, ki bo skupaj s programom Sportklub kmalu na voljo tudi v HD-tehniki," so sporočili iz Telemacha.

Pri T-2 ostali brez

Od 3. novembra so brez programov Sportkluba sicer ostali naročniki T-2. "Razlog za prekinitev so nesoglasja glede spremenjenih pogojev sodelovanja. Družba IKO Balkan od T-2 namreč zahteva nesorazmerno povišanje stroškov programskih pravic, ki je nesorazmerno tako s samo gledanostjo obeh programov kot tudi s pogoji, ki jih zahtevajo ostali, konkurenčni ponudniki programskih pravic," so takrat zapisali pri T-2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:35 23. November 2011.

    Lahko je podaljšati Telemach-u pogodbo s Ikomedio, če pa je isti lastnik...v glavnem, lepa politična spletka...moje mnenje!

  • 01:17 23. November 2011.

    matematika za 1. razred in vsakemu bebcu je jasno, da nihče noče niti ne zmore pokrivati razlike. Ista zgodba je …

  • 01:16 23. November 2011.

    T-2 je resnično zadnji, ki bi mu stopil v bran vendar vseeno mislim, da bi novinarji lahko stavek : "nesorazmerno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.