Nasilje in kričanje sredi noči

Foto: Žurnal24 Novo mesto (Foto: Jerca Božič Kranjec)
Ponoči je Novomeščan kričal, bil nasilen in ogrožal sebe ter ostale udeležence v prometu. Ob koncu tedna ujeli dva vinjena voznika.
Oglej si celoten članek

Danes ponoči je občanka poklicala dolenjske policiste in jim povedala, da neznanec "hodi cikcak" po Ulici Slavka Gruma v Novem mestu ter ogroža sebe in druge udeležence v prometu.

Na kraj dogodka so odšli novomeški policisti, ki so na Šmihelskem mostu izsledili 41-letnega moškega iz Novega mesta. Moški je kričal in bil nasilen, so v sporočilu za javnost zapisali policisti. Ker se kljub opozorilu ni umiril, so policisti zoper njega odredili pridržanje.

Sicer pa so imeli za konec tedna nekaj opravka tudi z vozniki: včeraj so nekaj po 5. uri z alkotestom preizkusili 25-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Dolenjskih Toplic, ki je bil sam udeležen v prometni nesreči. Voznik je imel v litru izdihanega zraka 0,98 miligrama alkohola. Pred dnevi pa so obravnavali še prometno nesrečo s pobegom – med postopkom so odredili preizkus 58-letnemu vozniku osebnega avtomobila iz okolice Novega mesta, v katerega je trčil pobegli voznik. V litru izdihanega zraka je imel 0,69 miligrama alkohola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.