Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Nasilje in kričanje sredi noči

Novo mesto (Foto: Jerca Božič Kranjec) Žurnal24 main
Ponoči je Novomeščan kričal, bil nasilen in ogrožal sebe ter ostale udeležence v prometu. Ob koncu tedna ujeli dva vinjena voznika.

Danes ponoči je občanka poklicala dolenjske policiste in jim povedala, da neznanec "hodi cikcak" po Ulici Slavka Gruma v Novem mestu ter ogroža sebe in druge udeležence v prometu.

Na kraj dogodka so odšli novomeški policisti, ki so na Šmihelskem mostu izsledili 41-letnega moškega iz Novega mesta. Moški je kričal in bil nasilen, so v sporočilu za javnost zapisali policisti. Ker se kljub opozorilu ni umiril, so policisti zoper njega odredili pridržanje.

Sicer pa so imeli za konec tedna nekaj opravka tudi z vozniki: včeraj so nekaj po 5. uri z alkotestom preizkusili 25-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Dolenjskih Toplic, ki je bil sam udeležen v prometni nesreči. Voznik je imel v litru izdihanega zraka 0,98 miligrama alkohola. Pred dnevi pa so obravnavali še prometno nesrečo s pobegom – med postopkom so odredili preizkus 58-letnemu vozniku osebnega avtomobila iz okolice Novega mesta, v katerega je trčil pobegli voznik. V litru izdihanega zraka je imel 0,69 miligrama alkohola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.