Nasilni Črnomeljčan se ni pomiril

Foto: Žurnal24 Po naših neuradnih informacijah je fantek utrpel poškodbe glave, ki so bile tako
Včeraj se je v Novem mestu zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodovala potnica. V Črnomlju so morali posredovati v družinskem sporu.
Oglej si celoten članek

Včeraj se je na Šentjernejski cesti v Novem mestu zgodila prometna nesreča. 46-letni voznik osebnega avtomobila je v desnem ovinku z vozilom zapeljal na levi vozni pas, v tistem trenutku pa je po pravilnem pasu pripeljal drugi voznik osebnega avtomobila. V trku se je huje poškodovala potnica, ki so jo odpeljali v bolnišnico.

Popoldne se je prometna nesreča zgodila tudi v Šentjerneju. 30-letni voznik je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal s ceste. Voznik in dve potnici so bili v prometni nesreči lažje poškodovani.

Danes ponoči pa so črnomaljski policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v stanovanjskih hiši. 27-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, se je sprl s sorodniki, jim grozil s pretepom in razbijal inventar v hiši. Ob prihodu policistov se kljub njihovim opozorilom in ukazom ni pomiril in je nadaljeval s kršitvijo. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje in mu izdali plačilni nalog, so sporočili s PU Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.