Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Nasilni Črnomeljčan se ni pomiril

Po naših neuradnih informacijah je fantek utrpel poškodbe glave, ki so bile tako Žurnal24 main
Včeraj se je v Novem mestu zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodovala potnica. V Črnomlju so morali posredovati v družinskem sporu.

Včeraj se je na Šentjernejski cesti v Novem mestu zgodila prometna nesreča. 46-letni voznik osebnega avtomobila je v desnem ovinku z vozilom zapeljal na levi vozni pas, v tistem trenutku pa je po pravilnem pasu pripeljal drugi voznik osebnega avtomobila. V trku se je huje poškodovala potnica, ki so jo odpeljali v bolnišnico.

Popoldne se je prometna nesreča zgodila tudi v Šentjerneju. 30-letni voznik je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal s ceste. Voznik in dve potnici so bili v prometni nesreči lažje poškodovani.

Danes ponoči pa so črnomaljski policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v stanovanjskih hiši. 27-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, se je sprl s sorodniki, jim grozil s pretepom in razbijal inventar v hiši. Ob prihodu policistov se kljub njihovim opozorilom in ukazom ni pomiril in je nadaljeval s kršitvijo. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje in mu izdali plačilni nalog, so sporočili s PU Novo mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.