Naslednji četrtek v LJ odprejo Primark, tako pa lahko smuknete vanj že v torek

Foto: Profimedia Primark
Primark se odpre naslednji četrtek, 13. junija, a lahko si priborite možnost, da po nakupih skočite že dva dni prej.
Oglej si celoten članek

City Park ima na voljo štiri karte za ekskluziven, Friends&Family shopping, s katerimi si lahko zagotovite obisk in nakupovanje v Primarku dva dneva pred vsemi ostalimi.

Podrobnosti, kako se lahko dokopljete do kart, bodo objavili na svojem Instagram profilu.

"Primark je od leta 1969, ko je začela delovati prva poslovalnica v Dublinu, prehodil dolgo pot. Danes imamo več kot 350 trgovin v 11 državah širom Evrope in Amerike. Rastemo z izjemno hitrostjo in zdaj odpiramo popolnoma novo poslovalnico v Ljubljani! To je naša prva trgovina v Sloveniji," pravijo v Primarku.

Nova trgovina bo ponujala najnovejše trende na področju ženske, moške in otroške mode, obutev, modne dodatke, spodnje perilo in izdelke za dom …

Primark boste v ljubljanskem Cityparku lahko našli v prostorih, kjer je bila nekoč trgovina Kastner & Öhler.

Modna ponudba se bo razprostirala na 2 nadstropjih in 4.250 m2 , trgovina pa bo ponujala 44 blagajn, 48 kabin za pomerjanje, dostop do brezžičnega interneta, 2 sprostitveni coni (customer recharge) za udobno nakupovalno izkušnjo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 01:45 6. Junij 2019.

    Verjetno še ena štacuna s cunjami, za katere se po parih mesecih ne moreš odločit ali bi jih šenkal ali …

  • 01:23 6. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 20:41 5. Junij 2019.

    Bil v taki trgovini v tujini in je vse skupaj ena žalost - kot da bi bil v kakšni Nami …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.