Slovenija
8146 ogledov

Naslednji četrtek v LJ odprejo Primark, tako pa lahko smuknete vanj že v torek

Primark
Primark se odpre naslednji četrtek, 13. junija, a lahko si priborite možnost, da po nakupih skočite že dva dni prej.

City Park ima na voljo štiri karte za ekskluziven, Friends&Family shopping, s katerimi si lahko zagotovite obisk in nakupovanje v Primarku dva dneva pred vsemi ostalimi.

Podrobnosti, kako se lahko dokopljete do kart, bodo objavili na svojem Instagram profilu.

"Primark je od leta 1969, ko je začela delovati prva poslovalnica v Dublinu, prehodil dolgo pot. Danes imamo več kot 350 trgovin v 11 državah širom Evrope in Amerike. Rastemo z izjemno hitrostjo in zdaj odpiramo popolnoma novo poslovalnico v Ljubljani! To je naša prva trgovina v Sloveniji," pravijo v Primarku.

Nova trgovina bo ponujala najnovejše trende na področju ženske, moške in otroške mode, obutev, modne dodatke, spodnje perilo in izdelke za dom …

Primark boste v ljubljanskem Cityparku lahko našli v prostorih, kjer je bila nekoč trgovina Kastner & Öhler.

Modna ponudba se bo razprostirala na 2 nadstropjih in 4.250 m2 , trgovina pa bo ponujala 44 blagajn, 48 kabin za pomerjanje, dostop do brezžičnega interneta, 2 sprostitveni coni (customer recharge) za udobno nakupovalno izkušnjo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • dusan72 01:45 06.junij 2019.

    Verjetno še ena štacuna s cunjami, za katere se po parih mesecih ne moreš odločit ali bi jih šenkal ali vrgel stran. Takih štacun s cotami po par € je vsaj v BTC že itak preveč. Ampak dobro, če gre ...prikaži več žena za par ur v šoping, jaz pa tačas s kolegi na pir... tudi prav :)

  • Avatar Termiolla
    Termiolla 01:23 06.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • gggg 20:41 05.junij 2019.

    Bil v taki trgovini v tujini in je vse skupaj ena žalost - kot da bi bil v kakšni Nami pred 30 leti. Pa je Nama zdaj bistveno boljša.