Našli 340 štek cigaret!

Foto: Profimedia Tihotapljenje cigaret Foto: Profimedia Tihotapljenje cigaret Foto: Profimedia Tihotapljenje cigaret
Policija je na mejnem prehodu v avtomobilu znamke Škoda Superb našla 340 štek cigaret.
Oglej si celoten članek

V četrtek ob 11.30 uri je na mejni prehod Jelšane pripeljal 37-letni državljan Hrvaške, skupaj z 20-letno sopotnico, prav tako državljanko Hrvaške, z osebnim avtomobilom Škoda Superb.

"Pri pregledu vozila in prtljažnega dela je policist v hrbtnem delu naslonjala zadnjega sedeža opazil, da je za zaščitno steno skritih več paketov (štek) cigaret," je pojasnila Anita Leskovec s PU Koper. "Na podlagi odredbe preiskovalnega sodnika so opravili preskavo vozila, kjer so ugotovili, da so paketi cigaret skriti tudi v predelu rezervnega kolesa v prtljažniku, pod sediščem zadnjega sedeža in predalu armaturne plošče."

Skupaj so našli kar 340 štek cigaret. Foto: Profimedia Tihotapljenje cigaret

Državljana Hrvaške so policisti pridržali in ga zvečer predali delavcem Fursa, saj gre tudi za carinski prekršek. Prav tako so Fursu predali zasežene cigarete. Sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje tihotapstva. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:48 3. April 2017.

    greš v kladušo,vzameš štirje nekadilce zraven in kupiš 5 kg tobaka in imaš za sebe 1kg ostalo pa prodaš po …

  • 02:16 3. April 2017.

    Možakar ni s tem dejanjem meni povzročil nobene škode! S tihotapljenjem samo zavaruješ osebno korist pred prepožrešno državo! jaz pogosto …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.