Našli denar za Musarjevo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Informacijska pooblaščenka že odpotovala v Washington.
Oglej si celoten članek

Po odpravi organizacijskih zapletov se sodelovanje informacijske pooblaščenje Nataše Pirc Musar v ad hoc skupini EU - ZDA vendarle nadaljuje, so danes objavili na spletni strani informacijskega pooblaščenca. Do vnovičnega sodelovanja je prišlo, potem ko sta se v reševanje odprtih vprašanj vključili finančno in notranje ministrstvo.

Z novimi sogovorniki je Pirc Musarjevi uspelo urediti vprašanja, povezana s stroški dela v skupini, zato lahko z delom nadaljuje. "V sredo zjutraj je tako odpotovala v Washington na sestanek predstavnikov EU in ZDA," pojasnjujejo na spletni strani pooblaščenca. O rezultatih dela bo ad hoc skupina izdala posebno poročilo.

Pirc Musarjeva je pred dobrim tednom dni sporočila, da izstopa iz ad hoc skupine petih evropskih strokovnjakov s področja varstva osebnih podatkov, ker niti vlada niti komisija nista zagotovili kritja stroškov za sodelovanje v skupini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.