Slovenija
0 ogledov

Našli denar za Musarjevo

slovenija 06.07.2011 Natasa Pirc Musar, novinarska konferenca Informacijskega po Saša Despot
Informacijska pooblaščenka že odpotovala v Washington.

Po odpravi organizacijskih zapletov se sodelovanje informacijske pooblaščenje Nataše Pirc Musar v ad hoc skupini EU - ZDA vendarle nadaljuje, so danes objavili na spletni strani informacijskega pooblaščenca. Do vnovičnega sodelovanja je prišlo, potem ko sta se v reševanje odprtih vprašanj vključili finančno in notranje ministrstvo.

Z novimi sogovorniki je Pirc Musarjevi uspelo urediti vprašanja, povezana s stroški dela v skupini, zato lahko z delom nadaljuje. "V sredo zjutraj je tako odpotovala v Washington na sestanek predstavnikov EU in ZDA," pojasnjujejo na spletni strani pooblaščenca. O rezultatih dela bo ad hoc skupina izdala posebno poročilo.

Pirc Musarjeva je pred dobrim tednom dni sporočila, da izstopa iz ad hoc skupine petih evropskih strokovnjakov s področja varstva osebnih podatkov, ker niti vlada niti komisija nista zagotovili kritja stroškov za sodelovanje v skupini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.