Našli mrtvo 17-letnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
S Hrvaške poročajo o tragični smrti 17-letnice, ki so jo včeraj zjutraj našli zabodeno v bližini železniške postaje v kraju Koška. Danes naj bi policija prijela 23-letnega osumljenca.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o tragičnem primeru smrti 17-letne Ane B. na območju Osjeka. V bližini železniške postaje v kraju Koške pri Našici so včeraj okoli 7. ure zjutraj našli mrtvo 17-letnico, policija pa je v zvezi s primerom danes prijela še 23-letnega osumljenca. Dekle je, zabodena z nožem, na tleh ležala vso noč. 

Policija je na današnji novinarski konferenci pojasnila, da je prijela 23-letnega hrvaškega državljana, ki je osumljen, da je po krajšem verbalnem prepiru dekle večkrat zabodel, zaradi česar je na kraju umrla. 

23-letnik in mladoletnica sta bila par, zato policija domneva, da je bil razlog umora ljubosumje.

Družina, prijatelji in krajani so zaradi smrti 17-letnice v šoku. Dekle so opisali kot tiho in mirno in neproblematično. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.