Našli okostje; ali pripada izginuli turistki?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Primer najdbe posmrtnih ostankov, ki so jih našli lovci. Pripadajo izginuli mladi turistki?
Oglej si celoten članek

Na Hrvaškem, na območju Josipdola, so 7. januarja lovci našli okostje. Kot domnevajo preiskovalci, gre za izginulo mlado francosko turistko Anne Cecile Pinel, ki je pogrešana že od julija 2014, ko se je na Hrvaško odpravila na glasbeni festival. Kot poroča RTL, naj bi bila na okostju razbita lobanja.

"Družina izginule Francozinje pričakuje rezultate preiskave. Zahvaljuje se novinarjem za informacije, ki so jih dobili z njihove strani, tudi o osmrtnih ostankih, ki so bili najdeni. Nihče drug jih o tem ni obvestil. Ne glede na to bi želeli biti prvi, ki bi prejeli vesti o rezultatih preiskave," je včeraj povedala odvetnica družine Pinel Višnja Ježić Sorić.

Lobanja je bila najdena nedaleč o mesta, kjer je bil organiziran festival. Kot poročajo hrvaši mediji, bo dodatna preiskava forenzičnih patologov pokazala, ali je šlo za udarec s predmetom ali za posledico padca.

Ostali del okostja preiskovalcem ne pove veliko, zdaj je v teku DNK preiskava, s katero bodo preiskovalci potrdili, ali okostje v resnici sploh pripada izginuli Francozinji. Rezultati naj bi bili znani prihodnji teden.

Slovenija Slovenski policist in vojak Hrvatici rešila življenje

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.