Slovenija > Črna kronika
10120 ogledov

Našli okostje; ali pripada izginuli turistki?

Anne Cecille Pinel, Izginula Francozinja Facebook
Primer najdbe posmrtnih ostankov, ki so jih našli lovci. Pripadajo izginuli mladi turistki?

Na Hrvaškem, na območju Josipdola, so 7. januarja lovci našli okostje. Kot domnevajo preiskovalci, gre za izginulo mlado francosko turistko Anne Cecile Pinel, ki je pogrešana že od julija 2014, ko se je na Hrvaško odpravila na glasbeni festival. Kot poroča RTL, naj bi bila na okostju razbita lobanja.

"Družina izginule Francozinje pričakuje rezultate preiskave. Zahvaljuje se novinarjem za informacije, ki so jih dobili z njihove strani, tudi o osmrtnih ostankih, ki so bili najdeni. Nihče drug jih o tem ni obvestil. Ne glede na to bi želeli biti prvi, ki bi prejeli vesti o rezultatih preiskave," je včeraj povedala odvetnica družine Pinel Višnja Ježić Sorić.

Lobanja je bila najdena nedaleč o mesta, kjer je bil organiziran festival. Kot poročajo hrvaši mediji, bo dodatna preiskava forenzičnih patologov pokazala, ali je šlo za udarec s predmetom ali za posledico padca.

Ostali del okostja preiskovalcem ne pove veliko, zdaj je v teku DNK preiskava, s katero bodo preiskovalci potrdili, ali okostje v resnici sploh pripada izginuli Francozinji. Rezultati naj bi bili znani prihodnji teden.

vojska Slovenija Slovenski policist in vojak Hrvatici rešila življenje

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.