Našli trupla moškega in dveh otrok

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policija v Angliji preiskuje okoliščine smrti moškega in njegovih dveh otrok. Njihova trupla so našli na gozdni poti v mestecu Andover.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne so bili policisti obveščeni, da je mimoidoči blizu parkiranega avtomobila na gozdni poti v Andoverju našel tri trupla. Šlo naj bi za 51-letnega Michaela Pedersena, in njegova otroka, 7-letnega Bena Pedersena in 6-letno Freyo Pedersen. Kot so sporočili s policijske postaje, gre očitno za družinsko nasilje, v katerem je oče ubil svoja otroka, nato pa sodil še sebi. Glede na to, da je oče živel v Surreyju, otroka pa v Middlesexu, predvidevajo, da niso živeli skupaj, a zaenkrat še ne poznajo njihove družinske situacije.

Tiskovni predstavnik policije je ob tem dejal, da njihova smrt ni povezana z nobenim drugim primerom, inšpektor Tony Harris pa je pojasnil, da vzroka smrti še niso odkrili: "Trenutno podrobno preiskujemo okoliščine tega strašnega dogodka, po vseh močeh se trudimo, da bi odkrili, kaj je povzročilo njihove smrti." Dodal je, da so o tem že obvestili njihovo družino, ter da so se že povezali s policijo v Surreyju. "Naše misli so z njimi, zavedamo se, da je to zanje izjemno težek čas," je še sporočil svojcem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.