Slovenija > Črna kronika
40 ogledov

Našli trupla moškega in dveh otrok

gozdna pot Shutterstock
Policija v Angliji preiskuje okoliščine smrti moškega in njegovih dveh otrok. Njihova trupla so našli na gozdni poti v mestecu Andover.

Včeraj popoldne so bili policisti obveščeni, da je mimoidoči blizu parkiranega avtomobila na gozdni poti v Andoverju našel tri trupla. Šlo naj bi za 51-letnega Michaela Pedersena, in njegova otroka, 7-letnega Bena Pedersena in 6-letno Freyo Pedersen. Kot so sporočili s policijske postaje, gre očitno za družinsko nasilje, v katerem je oče ubil svoja otroka, nato pa sodil še sebi. Glede na to, da je oče živel v Surreyju, otroka pa v Middlesexu, predvidevajo, da niso živeli skupaj, a zaenkrat še ne poznajo njihove družinske situacije.

Tiskovni predstavnik policije je ob tem dejal, da njihova smrt ni povezana z nobenim drugim primerom, inšpektor Tony Harris pa je pojasnil, da vzroka smrti še niso odkrili: "Trenutno podrobno preiskujemo okoliščine tega strašnega dogodka, po vseh močeh se trudimo, da bi odkrili, kaj je povzročilo njihove smrti." Dodal je, da so o tem že obvestili njihovo družino, ter da so se že povezali s policijo v Surreyju. "Naše misli so z njimi, zavedamo se, da je to zanje izjemno težek čas," je še sporočil svojcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.