Našli zoglenelo truplo

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Policisti so potrdili tragično vest.
Oglej si celoten članek

Ob akumulacijskem jezeru Kozlink v bližini Dobrovega v Goriških Brdih so nekaj po 14. uri v osebnem avtomobilu, ki je v celoti pogorelo, našli zoglenelo truplo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Na kraj so prišli policisti in novogoriški kriminalisti, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Dobrovo, ki so požar dokončno pogasili, ter reševalci novogoriškega zdravstvenega doma.

Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. Slednja bo potrebna tudi zaradi ugotavljanja identitete pokojnika.

Policija dogodek še preiskuje, da bi razjasnila vse okoliščine. O dogodku bo obvestila tudi pristojnega preiskovalnega sodnika in tožilstvo v Novi Gorici.

Na Bavarskem V tragičnem požaru umrli štirje otroci

Kakšna tragedija! Umrlo sedem bratov in sester: Mama je sesuta, ves čas ponavlja imena otrok

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:14 12. Marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.