Naužili so se morja, nato še vonja po asfaltu

Foto: PIC
Foto: PIC
Množici enodnevnih izletnikov, ki so se vračali iz Obale v notranjost Slovenije, so jo med Vrhniko in Brezovica zagodli delavci z nujnimi vzdrževalnimi deli. Vozniki in potniki so bentili in čakali celo v 7,5 kilometra dolgem zastoju. Še nekaj časa po odstranitvi delovne zapore je zastoj ostajal, nagnetene so bile tudi vzporedne ceste.
Oglej si celoten članek

"Izvajajo se napovedana nujna vzdrževalna dela, to je asfaltiranje voznega pasu med cestninsko postajo Log in Brezovico," so za Žurnal24 popoldan pojasnili na Prometno-informacijskem centru (PIC). Dela so zdaj že končali, promet pa je okoli 20.30 tudi stekel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:39 13. November 2011.

    KOT PRVO, ZASTOJI SO DOLGI DALEČ PREKO 10 KILOMETROV, RAVNOKAR SEM PRISPEL RAVNO S TE CESTE...DRUGO, DA DELA NE KONČAJO …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.