Slovenija
4 ogledov

Naužili so se morja, nato še vonja po asfaltu

Gneča na cestninski postaji Log PIC
Množici enodnevnih izletnikov, ki so se vračali iz Obale v notranjost Slovenije, so jo med Vrhniko in Brezovica zagodli delavci z nujnimi vzdrževalnimi deli. Vozniki in potniki so bentili in čakali celo v 7,5 kilometra dolgem zastoju. Še nekaj časa po odstranitvi delovne zapore je zastoj ostajal, nagnetene so bile tudi vzporedne ceste.

"Izvajajo se napovedana nujna vzdrževalna dela, to je asfaltiranje voznega pasu med cestninsko postajo Log in Brezovico," so za Žurnal24 popoldan pojasnili na Prometno-informacijskem centru (PIC). Dela so zdaj že končali, promet pa je okoli 20.30 tudi stekel.

Komentarjev 1
  • Zlatko Nemec 20:39 13.november 2011.

    KOT PRVO, ZASTOJI SO DOLGI DALEČ PREKO 10 KILOMETROV, RAVNOKAR SEM PRISPEL RAVNO S TE CESTE...DRUGO, DA DELA NE KONČAJO PRED MARTINOM, KATASTROFA...TRETJE TOLIKO, KOLIKO STANE NAŠA LETNA VINJETA, ZA TAKO VOŽNJO, DA NI DRŽAVE SRAM, SKOZI TA ZASTOJ SEM ...prikaži večM V PRVI SPELJEVAL 1 URO, A JE PRVA PRESTAVA SPLOH PREDVIDENA ZA AVTOCESTE, RAZEN ČE SPELJEŠ S PARKIRIŠČA...LAHKO BI ŠE PISAL, PA NI VREDNO, SLOVENIJA BI MORALA IMETI 3 PASOVNICO PLUS ODSTAVNI PAS, ČE SE JE ŽE 1X DELALO