"Ne spomnim se, da bi kupoval drogo"

Na kranjskem okrožnem sodišču se je danes z branjem listinskih dokazov začel dokazni postopek zoper obtožene neupravičene proizvodnje in prometa z drogami, ki jih je policija prijela v akciji Očistimo Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Pred sodnico Andrijano Ahahčič so danes stopili 28-letni Senad Pavleković, 31-letni Darko Palević, 32-letni Zoran Matović, 31-letni Bojan Rodić in 30-letni Milan Rikanović, ki so od maja v priporu, ter 47-letni Rade Bubanja, 29-letni Darko Radonjić in 27-letni Jasmin Džafić, ki se branijo s prostosti.

Obtožnica jim očita več kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in nedovoljenega prometa z drogami. Obtoženi naj bi preprodajali večje količine kokaina, heroina, konoplje in amfetaminov. V kriminalističnih preiskavah pa so jim poleg drog zasegli tudi pištole, naboje, elektronske tehtnice, bankovce različnih vrednosti in različne sim kartice.

Na mesto za priče je stopil Denis Medija, ki je dejal, da sodnice ne razume. Prav tako se ni spomnil, da bi kupovel drogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.