Slovenija > Črna kronika
99 ogledov

"Ne spomnim se, da bi kupoval drogo"

Na kranjskem okrožnem sodišču se je danes z branjem listinskih dokazov začel dokazni postopek zoper obtožene neupravičene proizvodnje in prometa z drogami, ki jih je policija prijela v akciji Očistimo Slovenijo.

Pred sodnico Andrijano Ahahčič so danes stopili 28-letni Senad Pavleković, 31-letni Darko Palević, 32-letni Zoran Matović, 31-letni Bojan Rodić in 30-letni Milan Rikanović, ki so od maja v priporu, ter 47-letni Rade Bubanja, 29-letni Darko Radonjić in 27-letni Jasmin Džafić, ki se branijo s prostosti.

Obtožnica jim očita več kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in nedovoljenega prometa z drogami. Obtoženi naj bi preprodajali večje količine kokaina, heroina, konoplje in amfetaminov. V kriminalističnih preiskavah pa so jim poleg drog zasegli tudi pištole, naboje, elektronske tehtnice, bankovce različnih vrednosti in različne sim kartice.

Na mesto za priče je stopil Denis Medija, ki je dejal, da sodnice ne razume. Prav tako se ni spomnil, da bi kupovel drogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.