"Ne vemo, ali je sploh še živa"

Foto: mediaspeed Mama deklice Aleksandra Tuksar in dedek Anton Tuskar Foto: mediaspeed Fotografije pogrešane Klare Kaker Foto: mediaspeed Mama deklice Aleksandra Tuksar in dedek Anton Tuskar Foto: mediaspeed Mama deklice Aleksandra Tuksar Foto: mediaspeed Nekdanja ministrica Irma Pavlinčič Krebs Foto: mediaspeed Fotografije pogrešane Klare Kaker Foto: mediaspeed Dedek deklice Anton Tuskar Foto: mediaspeed Dedek deklice Anton Tuskar in mama Aleksandra Tuksar
Mama in dedek koroške deklice sta zaskrbljena zaradi izginotja deklice in se sprašujeta, ali je sploh še živa.
Oglej si celoten članek

"Mi bi bili zdaj veliko srečnejši, če bi sploh vedeli, ali je še živa. Bojim se tudi, da me po tako dolgem času ne bo več prepoznala," je danes povedala mama deklice Aleksandra Tuksar.

Foto: PU Celje Pogrešana deklica.

Dekličin dedek Anton Tuksar je vso Slovenijo pozval, naj jim pomaga pri iskanju deklice, sploh zdaj, ko so objavili fotografijo. Tako mati kot dedek sta pojasnila, da deklici nikoli nista storila nič žalega. K temu, da je o zlorabi povedala pristojnim, pa so jo po njunih besedah napeljali oče Boštjan Kaker in njegovi starši.

Dedek prestal poligraf

Anton Tuksar je še pojasnil, da je odšel zaradi obtožb, da je zlorabljal vnukinjo, na poligraf, ki je bil  negativen.

Irma Pavlinič Krebs je kot zagovornica mame in dedka poudarila, da je okrožno državno tožilstvo v Slovenj Gradcu zavrglo ovadbi zoper Aleksandro Tukdar in njenega očeta zaradi suma storitve kaznivega dejanja spolnega napada na hčerko Klaro, ki jo je podal dekličin oče Boštjan Kaker.

Tožilstvo je zavrglo tudi za preiskavo oškodovanke zaradi suma napada na osebo, mlajšo od 15 let, čemur je pritrdilo tudi višje sodišče v Mariboru.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • rob
    14:18 17. November 2011.

    Ali so test opravili neodvisni tuji testerji ali naši skorumpirani sodni izvedenci? Sam imam dve izvedenski mnenji, kjer izvedenca navajata, …

  • 13:54 17. November 2011.

    Ma zame oba nista "normalna". Da se ne znata med sabo zmenit za dobro otroka, pa vseeno pri katerem je.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.