Slovenija
128 ogledov

"Ne vemo, ali je sploh še živa"

Aleksandra in Anton Tuksar
1/8
Katarina Pernat
Mama in dedek koroške deklice sta zaskrbljena zaradi izginotja deklice in se sprašujeta, ali je sploh še živa.

"Mi bi bili zdaj veliko srečnejši, če bi sploh vedeli, ali je še živa. Bojim se tudi, da me po tako dolgem času ne bo več prepoznala," je danes povedala mama deklice Aleksandra Tuksar.

Pogrešana deklica. | Avtor: PU Celje PU Celje


Dekličin dedek Anton Tuksar je vso Slovenijo pozval, naj jim pomaga pri iskanju deklice, sploh zdaj, ko so objavili fotografijo. Tako mati kot dedek sta pojasnila, da deklici nikoli nista storila nič žalega. K temu, da je o zlorabi povedala pristojnim, pa so jo po njunih besedah napeljali oče Boštjan Kaker in njegovi starši.

Dedek prestal poligraf

Anton Tuksar je še pojasnil, da je odšel zaradi obtožb, da je zlorabljal vnukinjo, na poligraf, ki je bil  negativen.

Irma Pavlinič Krebs je kot zagovornica mame in dedka poudarila, da je okrožno državno tožilstvo v Slovenj Gradcu zavrglo ovadbi zoper Aleksandro Tukdar in njenega očeta zaradi suma storitve kaznivega dejanja spolnega napada na hčerko Klaro, ki jo je podal dekličin oče Boštjan Kaker.

Tožilstvo je zavrglo tudi za preiskavo oškodovanke zaradi suma napada na osebo, mlajšo od 15 let, čemur je pritrdilo tudi višje sodišče v Mariboru.

 

Komentarjev 2
  • rob 14:18 17.november 2011.

    Ali so test opravili neodvisni tuji testerji ali naši skorumpirani sodni izvedenci? Sam imam dve izvedenski mnenji, kjer izvedenca navajata, da oseba govori in piše. Zanimivo, da svoji 9 letni hčerki ta oseba zaradi posledic obsežne možganske kapi ne more ...prikaži več nič povedati in napisati. POZOR - V Sloveniji sploh ni možno izvedenskega mnenja uradno spodbijati! Poglejte razlage ministra Zalarja - ministrstvo kontolira samo postopkovne ne pa vsebinske pritožbe! CESARJEVA NOVA OBLAČILA!

  • Bralec 13:54 17.november 2011.

    Ma zame oba nista "normalna". Da se ne znata med sabo zmenit za dobro otroka, pa vseeno pri katerem je.