Nekdanja miss za zapahi

Foto: Žurnal24 Angie Sanciemente Valencia
Policija v Buenos Airesu je po petih mesecih iskanja aretirala kolumbijska narkokraljico, sicer nekdanjo miss Angie Sanciemente Valencia.
Oglej si celoten članek

31-letnico so našli v enem izmed mladinskih hotelov v Buenos Airesu. Obtožena je sodelovanja v trgovini z mamil in novačenja manekenk za tihotapljenje droge.

Nekdanja miss in nato manekenka je izrabila poznanstva z mladimi dekleti, ki so si želela uspeti kot manekenke, hkrati pa hitro zaslužiti. Novačila jih je, da so tihotapile drogo iz Argentine v Mehiko in Evropo. Angie Sanciemente Valencia so policisti na sled prišli pred petimi meseci, ko so na letališču prijeli manekenko, ki je v kovčkih tihotapila 55 kilogramov kokaina. Takoj so izdali nalog za aretacijo, a je pobegnila.

Njen odvetnik zdaj trdi, da bi se Angie že zdavnaj predala policiji, a se boji zapora, saj meni, da jo bodo zaradi njene lepote posilili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.