Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Nekdanja miss za zapahi

Angie Sanciemente Valencia Žurnal24 main
Policija v Buenos Airesu je po petih mesecih iskanja aretirala kolumbijska narkokraljico, sicer nekdanjo miss Angie Sanciemente Valencia.

31-letnico so našli v enem izmed mladinskih hotelov v Buenos Airesu. Obtožena je sodelovanja v trgovini z mamil in novačenja manekenk za tihotapljenje droge.

Nekdanja miss in nato manekenka je izrabila poznanstva z mladimi dekleti, ki so si želela uspeti kot manekenke, hkrati pa hitro zaslužiti. Novačila jih je, da so tihotapile drogo iz Argentine v Mehiko in Evropo. Angie Sanciemente Valencia so policisti na sled prišli pred petimi meseci, ko so na letališču prijeli manekenko, ki je v kovčkih tihotapila 55 kilogramov kokaina. Takoj so izdali nalog za aretacijo, a je pobegnila.

Njen odvetnik zdaj trdi, da bi se Angie že zdavnaj predala policiji, a se boji zapora, saj meni, da jo bodo zaradi njene lepote posilili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.