Nemci ne bodo kupili Telekoma, delnice strmoglavile

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Za Telekom menda le ena ponudba, cena razočaranje.
Oglej si celoten članek

Po neuradnih informacijah, da nakup Telekoma Slovenije nemškega telekoma ne zanima več in da niso oddali zavezujoče ponudbe, je telekom na borzi strmoglavil za deset odstotkov. Trenutno se posli sicer sklepajo po 116 evrov, kar je devet odstotkov pod včerajšnjim tečajem, ki je znašal 128 evrov. 

Kot po neuradnih informacijah poročajo Finance, je prišla le ena zavezujoča ponudba, oddal pa naj bi jo britanski sklad Cinven, ponujena cena pa naj bi bila pod 120 evri za delnico, kar je precej pod pričakovanji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 08:55 15. April 2015.

    Sigurno se najde nekdo, ki bi delal dobro.<br />Problem je v tem, ker tak izpade že med selekcijo, kjer jih …

  • 08:49 15. April 2015.

    Se strinjam s zgoraj napisanim.<br />Drugače pa so Nemci trenutno zaposleni z Grki, ki so tik pred bankrotom oz so …

  • 21:01 14. April 2015.

    Diplomanta veje znanosti - obramboslovje. Vedo vse, znajo pa nič.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.