Slovenija
41 ogledov

Nemci ne bodo kupili Telekoma, delnice strmoglavile

telekom slovenije Anže Petkovšek
Za Telekom menda le ena ponudba, cena razočaranje.

Po neuradnih informacijah, da nakup Telekoma Slovenije nemškega telekoma ne zanima več in da niso oddali zavezujoče ponudbe, je telekom na borzi strmoglavil za deset odstotkov. Trenutno se posli sicer sklepajo po 116 evrov, kar je devet odstotkov pod včerajšnjim tečajem, ki je znašal 128 evrov. 

Kot po neuradnih informacijah poročajo Finance, je prišla le ena zavezujoča ponudba, oddal pa naj bi jo britanski sklad Cinven, ponujena cena pa naj bi bila pod 120 evri za delnico, kar je precej pod pričakovanji.

Komentarjev 23
  • URIAH HEEP 08:55 15.april 2015.

    Sigurno se najde nekdo, ki bi delal dobro.Problem je v tem, ker tak izpade že med selekcijo, kjer jih delijo na naše in vaše.Tretji brez izkaznice sploh blizu ne pride, pa verjamem, da imamo v Sloveniji zadosti sposobnih ...prikaži več kadrov, če jim damo priložnost brez, da jih politika duši...Najtežje je po mojem postrižti vse niti, ki so jih razne interesne skupine spletle v teh desetletjih... Najtežje se je znebiti "političnih-familija" kadrov, ter vseh njihovih pogodb... Le teh je po mojem velik in bi tako stopil na eno veliko mino z velik odpora...

  • URIAH HEEP 08:49 15.april 2015.

    Se strinjam s zgoraj napisanim.Drugače pa so Nemci trenutno zaposleni z Grki, ki so tik pred bankrotom oz so že bankrotirali in imajo zadosti dela s svojimi sovražnimi krediti danim Grkom.

  • Johan Spohan 21:01 14.april 2015.

    Diplomanta veje znanosti - obramboslovje. Vedo vse, znajo pa nič.