Nemške deklice skupaj v smrt

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nemška policija je v gozdu v bližini mesta Holdorf v šotoru našla tri mrtve deklice, ki so storile samomor. Prav tako ne vedo, kako so se poznale.
Oglej si celoten članek

Policija je v Nemčiji v bližini mesteca Holdorf, kjer je do nedavnega vojska shranjevala orožje, v šotoru našla tri mrtve deklice, stare 16, 18 in 19 let.

Policija sumi, da so umrle zaradi vdihavanja dima, saj so v šotoru poleg trupel našli tudi žar in oglje, šotor pa je bil zaprt s samolepilnim trakom.

Kaj točno se je dogajalo v šotoru in zakaj so deklice umrle, bo znano jutri po končani obdukciji.

Policija bo dogodek poskušala razjasniti tudi s poslovilnimi pismi, ki so jih deklice napisale, in mobilnimi telefoni, piše spletni bild.de.

Starši pokojnih deklic so pretreseni. Zanimivo je tudi, da starši najmlajše deklice niso poznali ostalih dveh ter da je 19-letnica konec tedna pobegnila iz psihiatrične bolnišnice. Izsledili naj bi jo s pomočjo mobilnega telefona, še piše spletni bild.de.

Policija dogodek še preiskuje, več bo znanega v naslednjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:21 13. September 2011.

    Seveda me zelo zanima, na podlagi kakšnih analiz si prišel do takšnega sklepa g. križar ? Tudi sam uporabljam socialna …

  • 17:01 16. Avgust 2011.

    Evo kako mogočna so socialna omrežja z drekom od Ksihtknjige na čelu!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.