Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Nemške deklice skupaj v smrt

Šotor v gozdu Shutterstock
Nemška policija je v gozdu v bližini mesta Holdorf v šotoru našla tri mrtve deklice, ki so storile samomor. Prav tako ne vedo, kako so se poznale.

Policija je v Nemčiji v bližini mesteca Holdorf, kjer je do nedavnega vojska shranjevala orožje, v šotoru našla tri mrtve deklice, stare 16, 18 in 19 let.

Policija sumi, da so umrle zaradi vdihavanja dima, saj so v šotoru poleg trupel našli tudi žar in oglje, šotor pa je bil zaprt s samolepilnim trakom.

Kaj točno se je dogajalo v šotoru in zakaj so deklice umrle, bo znano jutri po končani obdukciji.

Policija bo dogodek poskušala razjasniti tudi s poslovilnimi pismi, ki so jih deklice napisale, in mobilnimi telefoni, piše spletni bild.de.

Starši pokojnih deklic so pretreseni. Zanimivo je tudi, da starši najmlajše deklice niso poznali ostalih dveh ter da je 19-letnica konec tedna pobegnila iz psihiatrične bolnišnice. Izsledili naj bi jo s pomočjo mobilnega telefona, še piše spletni bild.de.

Policija dogodek še preiskuje, več bo znanega v naslednjih dneh.

Komentarjev 2
  • Alen Pajić 16:21 13.september 2011.

    Seveda me zelo zanima, na podlagi kakšnih analiz si prišel do takšnega sklepa g. križar ? Tudi sam uporabljam socialna omrežja, pa sem še živ. Je pa res, da nimam šotora...

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:01 16.avgust 2011.

    Evo kako mogočna so socialna omrežja z drekom od Ksihtknjige na čelu!!