Nenadoma se je zgrudila: Čeprav so takoj priskočili na pomoč, je bilo prepozno

Foto: Borut Gogala
Foto: Borut Gogala
V Domžalah se je oseba med hojo onesvestila, na pomoč ji je priskočil mimoidoči.
Oglej si celoten članek

V četrtek okoli 17. ure je na težko dostopnem terenu v naselju Podrečje v občini Domžale ena oseba nenadoma izgubila zavest. Mimoidoči je hitro prihitel na pomoč ter izvajal oživljanje vse do prihoda reševalcev NMP Domžale ter do prihoda gorskih reševalcev Postaje GRS Kamnik in gasilcev CZR Domžale.

Kljub hitri intervenciji vseh reševalnih služb, je oseba umrla na kraju dogodka, poroča portal uprave za zaščito in reševanje. Truplo umrle osebe so gasilci ter reševalci prenesli do ceste ter ga predali pristojni službi.

*Slika je simbolična

Policija Huda jutranja nesreča, življenje 22-letnika je ogroženo Pozor Prostitucija med mladoletniki pri nas. Grozljive ugotovitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • MS
    10:49 4. Marec 2023.

    Eminentni znanstveniki iz "antivax institut slo" bojo zadevo v hipu pojasnili....Čakamo!

  • 00:18 4. Marec 2023.

    Morda pa se bo le Ministrstvo za zdravstvo zmigalo in začelo ugotavljati vzroke teh nenadnih smrti...In o ugotovitvah seznanilo javnost, …

  • Syn
    12:16 3. Marec 2023.

    Še en primer izmed tisočih na dan, kategoriziranih pod t.z. #DiedSuddenly.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.