Poškodovan: Kolesar se je prijel za avtobus, da bi ga vlekel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V nesreči se je poškodoval 51-letni kolesar.
Oglej si celoten članek

V Dolenji Trebuši je v četrtek popoldne prišlo do nenavadne nesreče. Udeležena sta bila kolesar in avtobus. 

Policisti so na kraju ugotovili, da je bil kolesar pri tamkajšnji okrepčevalnici. Tam je ustavil voznik avtobusa, ki je tam odložil potnika in nato nadaljeval pot. Ko je avtobus ustavil, se je kolesar prijel za avtobus, da bi ga ta vlekel naprej. Voznik avtobusa kolesarjevega početja ni opazil. 

Že po nekaj metrih vožnje je kolesarju zasukalo krmilo kolesa. Padel je po vozišču in se lažje telesno poškodoval. 

Ko je voznik avtobus po približno 50 metrih vožnje v vzvratnem ogledalu opazil, da je za zadnjim delom avtobusa, na katerem je bilo deset potnikov, padel omenjeni kolesar, je vozilo takoj zaustavil in odhitel do poškodovanca. 

Tolminski policisti so kasneje opravili preizkus alkoholiziranosti in ugotovili, da je kolesar vozil pod vplivom alkohola. Namerili so mu 1,04 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Ker se kolesar z rezultatom testa ni strinjal, je bil odrejen strokovni pregled v zdravstveni ustanovi. 

Po nesreči so kolesarja, ki je utrpel poškodbo desnega ramena, na kraju oskrbeli reševalci NMP ZD Tolmin in ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. 

Policisti PP Tolmin bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev zoper 51-letnega kolesarja ustrezno ukrepali.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:57 6. Julij 2019.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilo podjetje, od katerega lahko dobite hitro posojilo, nudimo vse vrste posojil …

  • 16:50 5. Julij 2019.

    A ŠOFER NI VEDEL ,DA IMA AVTOBUS TUDI RIKVERC

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.